יום שישי, 24 ביולי 2009

קוקטייל מאי תאי - Mai Tai Cocktail

מרכיבי הקוקטייל:
60 מל' רום כהה
15 מל' ליקר תפוזים (טריפל סק)
30 מל' מיץ לימון
30 מל' ליקר שקדים

צורת הכנה:
מזגו את המרכיבים לפי הסדר אל כוס אולד פאשיין עם קרח

תגובה 1:

  1. סוף סוף גרסא כמעט מדוייקת.
    זה לא ליקר שקדים כי אם סירופ שקדים, אורז'ה בדרך כלל הוא לא אלכוהולי. זה לא לימון אלא ליים אבל בארץ אני מבין שאין תמיד ברירה ועדיף לימון טרי על חיקוי-ליים מבוקבק. ליקר התפוזים הוא קירסאו ולא טריפל סק אבל גם זו טעות מקובלת בהתחשב בכך שאין היום הרבה הבדל.
    ולא מדובר ברום כהה, אבל קצרה היריעה מלפרט את סוגיית הרום כאן.

    השבמחק