קוקטיילים ומתכונים מעולם המשקאות
יום שלישי, 12 בינואר 2010
קוקטייל בלו לגון - Blue lagoon cocktail
מרכיבי הקוקטייל:
100 מ"ל וודקה
100 מ"ל ליקר קירסאו כחול (ליקר תפוזים)
ספרייט למילוי הכוס
צורת הכנה:
מנערים את הוודקה והליקר קירסאו בשייקר
עם קרח ומוזגים לכוס הייבול או כוס קוקטייל
עם קרח. מוזגים ספרייט למילוי הכוס ומקשטים
בפלח אננס או תפוח עם דובדבן.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
רשומה חדשה יותר
רשומה ישנה יותר
דף הבית
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה